kom på !!

Jag sitter här och ääär så sugen på något, jag har ju ostbågar, men nej det lockar liksom inte. Sedan kom jag på att jag har ju faktiskt chai latte kvar, Woho, så gissa vad jag ska göra nu, jo just det göra mig en stor fet kopp med latte och sätta mig framför tvn med mamma ett tag. Blir nog att sova tidigt ikväll, känner mig inte på topp!

TISDAG

Tjena!
Hur mår ni idag då? Jag är fortfarande sjuk, hade feber igår och tror jag har lite idag också. Hoppas jag är frisk tills valborg ialla fall!!
Idag pallrade jag mig iväg till jobbC, hade möte om vad jag ska läsa när jag börjar plugga till sommaren. Så nu är det back to school igen då. Känns ganska bra faktiskt.
Annars har jag inte gjort något speciellt idag, tagit det lugnt och kollat på film. Nu har jag inget speciellt att göra så ska se om det finns något rolig filur på msn , väntar även på att Elin ska slå mig en pling :)!

My girls

I Torsdags blev det grillning hos belle med karin, mina bbrudar ! Vi hade jätte mysigt då vi ja, grillade snackade en massa och fulade oss en hel del, snodde några av de 100 bilder vi tog på belles cam som jag tänkte dela med mig av haha.
ibland måste man få använda barnasinnet ;)

Annandag påsk / MÅndag

God morgon mina kära !
Jag har inte bloggat på ett bra tag . Men nu kommer ett inlägg i alla fall. På senaste tiden har jag umgåtts med mina vänner, firat påsk och solat i det vackra vädret vi har. Lite senare ska jag sätta mig på balkongen och sola lite till. Men innan det ska jag ta och kolla på en film jag bara måste se som karin rekomenderade ! Desert flower heter den. Såg precis att den är klar, så ska väl kolla nu tror jag. Hoppas ni som går i skolan har haft ett riktigt bra lov och ni andra en riktigt bra vecka!

They live on


TORSDAG

God morgon solstrålar!
Här sitter jag som vanligt på ama och gör ingenting. Har just haft dika rast men nu är den slut, så om två timmar är det lunch. Cant wait ! är typ hur hungrig som helst haha.
Efter ama blir det att dra hem och kolla på film och bara mysa, känner att jag behöver det idag faktiskt. Och imorgon blir det utgång för fulla muggar! dock har jag ingen alkohol fixad, men får se vad som händer hehe.


hjärtegull och stjärtegull


Dance the night away


BilBio!

Här är lite bilder ifrån igår kväll!


Onsdag!

Hejsan!
Nu var det ett tag sedan jag uppdaterade! Men kanske beror på att jag inte har gjort något speciellt! Men igår var jag med karin och belle på kvällen. Bestämde att vi skulle åka till det nya IKEA som öppnade idag ! Där de visade bil bio, alltså man kollar på stor bids tv medan man sitter i bilen, som på film med andra ord. haha Var super kul för jag har aldrig gjort det förut, tror inte Karin eller Belle heller har gjort det haha. Så runt kl 6 kom karin och belle ochh ämtade mig sedan åkte vi till erikslund och köpte en massa godis och chips ( som jag har kvar mahaha ) och efter det begav vi oss till IKEA och parkerade framför bio duken, Var ganska mycket bilar där faktiskt, och stötte även på några från gamla klassen!  först så visade dom alice i underlandet , men den var DUBBAD! Så vi satt och sjöng och dunkade musik ist och hade kul haha. Ah , gorde det typ i alla filmer, men kom igen liksom haha vi hade kul!
Idag har jag varit på Jobb C och sedan har jag varit hos mormor och ätit och fikat, tidigare idag sa jag till mig själv att jag aldrig mer skulle äta, men fan jag har ju chips hemma !

MÅNDAG 11 / 4

God morgon !
Nu sitter jag här på jobbcentrum.. ígen!
Imorgon är det speed intervjuer och fick veta att jag har fått det inom vård och omsorg. its gonna be niiice !
idag blir det nog bara att ta halvdag, orkar inte hela dagen idag fan. Efter jobbc ska jag troligtvis vara med hannah :) var ett bra tag sedan sist! 


SÖNDAG

God morgon ! hehe, sov lite längre än väntat idag , typ till 12, sedan dess har jag kollat på en film och käkat, Är inte så pigg idag pgaatt jag noghar sovit lite för mycket, maha! Busigt liksom ;). Snart kommer i alla fall mormor , då ska vi ut på promenix, ska bli skönt att röra på sig lite, dessutom är det 11 grader ute idag, yes! Våren närmar sig, eller sommaren kanske man ska säga haha. får se hur långt vi går, jag är i alla fall sugen på att ta en ganska lång promenad idag. Kanske tar med mig kameran och leker papparazi eller hur det stavas. (A)
Men nej, nu måste jag göra mig i ordning, om en halvtimme kommer mormor , hörs senare!

What are words

Nu har jag haft mitt lilla film maraton och yeah it feels gooood! Har just snackat lite med lina i skype , saknar henne ju! Hon var och shoppade så jag fick se lite i gallerian haha, fett kul! för er som inte vet så är hon i usa ett år och pluggar. Något som jag också skulle vilja göra någon dag,shit vilken upplevelse det skulle vara ! Nu har hon varit borta i ca 7 månader tror jag så hon kommer snart hem igen :)! Längtar ju!
Men nu är kl inte så mycket nej, men jag ska sova i alla fall för jag är ganska trött så , men ni får sova så gott så hörs vi imorgon igen!
Natti natti.

får rysningar , så vacker låt , så vacker röst

Mathilda visade mig denna låt, gud jag är fast,

jag igår


Hola

Tjenis!
Idag har mormor varit här så har varit lite social med mamma och henne, har typ pratat om allt, och bestämde att vi tre skulle ta en promenad imorgon runt pb och sedan gå upp i spåret.Känns  bra för det är nog dags att börja jobba inför sommaren känner jag haha, då är det bara det att man ska verkligen göra det också.. det är detsom är svårt.
Men Men nu är jag här igen och ska snart kolla på en film, woop, ska bli nice att bara slappa ikväll, det känner jag att jag behöver efter igår, vi alla var typ bakis idag  rätt åt oss ;) haha.
min lilla misse pisse sov så sött igår på mammas morgonrock,jag fick bara lov att ta en bild!

Lördag

God morgon kött och blåbär!
Blev för ett tag sedan väckt av mamma, fy vad trött jag är !! Jeses annamma!! Kanske en aning bakis också om man ska vara helt ärlig! Igår då ? Jo blev lite sent så drog till festen vid 11 typ, haha men det var mycket trevligt och blev lite engelska också på kuppen. Vi drog hem runt halv 3 någon gång då vi fick skjuts. väl hemma slockna jag direkt och gud vad skönt jag har sovit i natt, min säng har varit som gummi moln hela natten och morgonen och är fortfarande haha.
Vädret är skit fint idag ochman är ju lite sugen på att köra den första grillningen idag alltså! Men snart kommer mormor så jag måste städa lite här och där annars får jag skäll haha,hörs lite senare med bilder!

party

Ikväll blir det som sagt party! Kommer komma upp lite bilder imorgon, för nu har jag annat fix och trix för mig, men ni får ha en sjukt bra kväll så hörs vi i morgon :)

dont let them hit yah

hallåå där ! :)
Jag har just sminkat mig och nu har jag inget bättre för mig så jag kan lika gärna locka håret eller nått haha,  blir fest ikväll i alla fall, är riktigt taggad nu :) Har fått tillbaks mobilen också, och har två snygga bakrundsbilder på mobilerna nu, haha haha. 
Innan ja lockar håret ska jag nog ta och hitta något roligt spel att spela haha. fördriva tiden liksom ;) vad annars kan man göra typ ?!, hörs lite senare :)
pusselipuss små pussgurkor !

fredag

God morgon!
Här sitter jag på jobbcenter och ..chillar. haha. Träffade just på en gamal klass kompis , så det var hur kul som helst!! Som tur är går vi bara till 12 idag , så har bara 3 h kvar , underbart!! Ikväll blir det utgång för fulla muggar, men jag vettefan om jag är så sugen alltså, är så himla trött bara så skulle helst vilja ligga hemma med en påse godis och kolla på film eller något, bara slappa liksom. Åh skulle vara sjukt skönt alltså. Men vi får se hur jag gör, har inte bestämt mig än.
Nej , nu ska jag väl ta och kolla lite facebook och lite annat, hörs senare när jag kommer hem :)!
vad är era planer för dagen btw, något kul som händer ?

high life

Har just kollat på en filmish, kommer inte ihåg vad den hette, men den var grymt bra! Men lite sorglig också så tror inte att jag kommer se den igen haha. handlade i alla fall om en far och son som började upptäcka att jorden var på väg att gå under pga att solens värme strålar skulle tränga igenom ozon lagret. Usch hemskt ! Sådant ska man inte titta på alltså. Snart ska jag väl ta och duscha, känner faktiskt för ett långt och varmt bad men inte lätt att göra något åt när man inte äger något badkar :/ Så blir en dusch haha.

life isnt always what you want it to be


life isnt always what you want it to be


daaaamn?!

Insåg just att hela min mobil kan vara igenom kollad.. aotch !

bb

Har just kollat på bb, oj oj vad sur gurkan blev när han inte fick någon kebab, men förstår honom, skulle blivit lika sur om jag inte fick godis liksom ! Stackarn haha. Om en timme ska vi in till tvättstugan igen och vika tvätt. blaha , tvätta är verkligen det tråkigaste som finns.
Ikväll blir det film för min del och sova riktigt tidigt också för jag är så trött alltså, skulle kunna gå och lägga mig nu om det var så. Men då kommer jag ju inte kunna sova i natt.

mina darlings


storm

Vilket jäkla storm väder det är ute ?! Höll på att blåsa bort när jag var på väg hem. oj oj ! Nu har jag och mamma börjat med tvätten, har just hängt upp alla blöta kläder på tork. Nu ska jag nog ta och kolla på bb.
Just ja , jag har gjort  det igen ! I måndags blev jagav med min 3 mobil som jag har fått tillbaks nu, och idag glömde jag min comiq mobil på jobbc, som tur var hittade en snubbe den så ska få tillbaks det imorgon, PHO! haha.

Jobbcenter

Gud vad tråkigt det är här ! Idag har det varit mycket snack och diskussioner, har typ setat i cafeterian hela dagen och bara chillat, finns liksom ingenting annat att göra här just nu. Om en timme är det dags att dra och gå till af och lämna in en blankett så jag kan få mina pengar någon gång! gah haha. Sedan blir det hem på en gång alltså.

Trötter

Yes, är trött, men ska snart åka i alla fall, hoppas att linnea är där idag ! När jag kommer hem ska jag som sagt tvätta , not fun at all! Hörs lite senare :)

Torsdag

Jag har just vaknat  och ska börja sminka mig inom kort, om en timme ska jag ta bussen till stan mot jobbcenter och göra några ärenden på af. Sedan blir det hem och tvätta kläder-.- Något man måste göra om man vill ha något att ta på sig liksom, vilket är ganska nödvändigt då man inte kan springa runt naken hur som hälst utan att bli haffad av polisen. Hörs igen när jag kommer hem ( ps, hur fail är det inte att jag stavade sunshine fel och inte orkar göra om bilden! haha )

dear john blund

fitta en sådan jäkla mensverk jag har ... gaaahhh blir tokig, tänk er att någon bara sticker in en kniv i magen och bara köttar och köttar och vrider om! SÅ känns det för mig nu, vill bara spy typ, men jag MÅSTE gå till jobb centrum imorgon, jag bara MÅSTE!!!! Nu ska jag ta och gå och lägga mig så jag blir av med smärtan i några timmar.
Puss på er så hörs vi im,
Peace out!

Saknade !

Lina lina lina nu får du ta och komma hem ! Saknar dig så ända in i nordens!!



back to school

Tjenix!
Har just hjälpt mathilda med en skolgrej :) Och nu ska jag nog snart hoppa in i duschen.. igen. ag vet vad jag vill bli och jobba med, men det tänker jag inte säga !!

Movie date

Idag har jag haft en fet film date med mig själv ! Har varit riktigt nice och magen känns bättre, dock är jag riktigt kissnödig så måste på toa snart. Har i alla fall hunnit med ... 3 filmer tror jag , eller om det var två. Dessa ;
Nu ska jag titta på en 4 de film :) Den 3dje  jag kollade på var my best friends girl men bilden ville inte som jag !
Ganska skönt att bara vara med sig själv ibland och göra vad man känner för !

Sökes

Undrar var mitt rosa läppstift tagit vägen ?! Tror minsann att jag måste börja leta efter det nu , har sett det flera gånger , men nu har jag glömt bort VAR jag har sett det, oj oj sådana problem man kan ha va !

Sorry

Blev inget jobbcentrum idag , min mage tar kol på mig , suck! Men hoppas det blir bättre senare idag i alla fall så jag kan gå imorgon, för börjar bli riktigt jäkla segt att bara sitta hemma nu... Just ja ! Dom ringde från bemanningstjänsten nyss och ville att jag skulle komma på en intervju den 26 :D wiho! Så då får vi se hur det går maha maha! Håller tummarna !
Nu blir det att kolla på en film och senare kanske gå till ica , försöka i alla fall, och köpa något gott tror jag , vi får se hehe.

ONSDAG

God morgon solstrålar ! Nu är jag uppe med tuppen, (not! ) Är huuuur jäkla trött som helst och magen värker så det dundrar om det, men jag ska ändå försöka ta mig till det där förbannade jobbcentrumet. Hoppas det går. Sitter med en kopp te i handen, pallade mig upp halv 7 bara för att se om magen hänger med idag , men jag tror nog att den helst vill stanna hemma med en vete kudde över sig! Ska fundera lite till och få se hur jag gör!

dags att nanna kudden

Nu är jag med största sannorlikhet, dödstrött , så jag ska ta och luta huvudet mot kudden och sova så sött som det bara går. Åh vad skönt det ska bli! Dock har håret inte torkat än så de kommer bli knullrufs imorgon när jag vaknar . Men tur att man har plattång då , vad skulle den annars vara till för liksom ;)
Nej nu säger jag god natt till er alla , så hörs vi mer imorgon.

3 minutes


Tele snack !

Sitter nu och snackar med bästa Elin i tel och har just duschat, fan vad gött! Känner mig ren som aldrig förr typ haha. får se om jag går till jobbc Imorgon, jag har typ fetaste mensverken nu och varken alvedon, ipren eller nått hjälper... och känner jag mig själv rätt så kommer jag ha dubbelt så ont i morgon och bara ligga och dö typ, men hoppas på att det INTE blir så !! Kl är förresten redan 10 shit vad det går fort, jag måste ju sova snart haha, annars orkar jag inte upp imorgon -.-!
En bild på mig när jag var blond, funderar på att färga håret lite ljusare när jag får pengar, vill inte bli så himla platina blond igen, men ljusare vill jag nog allt bli, lite i alla fall, eller ?
brunt eller blont ?!

Någon som vill para en katt ?!

Min fina kisse som just nu är brunstig, kan inte någon vänlig hankatt sätta på henne så hon slutar upp med snusket!

Red riding hood

God kväller!
Idag har jag varit på stan med anna panna, vi snackade och sånt och sedan kom sandra och joinade oss ett tag innan jag åkte hem för jag var så jääääklarns hungrig och nu har jag ätit .. hehe låt se, 2 nudel paket, ett glass paket och pommes med ketchup. iiiih!  Hur orkar jag ?!
Jag har i alla fall nyss kollat på en film som heter red riding hood. Typ lilla rödluvan fast otäcknad, den var väldigt seg och dålig i början men den blev bra sen när man väl kom in i filmen. Blev dock lite besviken eftersom att det var skaparna av twiligt som gjort den, så man förväntade ju sig att den skulle vara skit bra ! Men den dög :) Nu ska jag duscha och sedan ska jag kolla på en till film innan jag ska sova.

Våren är här och jag är så kär

hehe ja kär är jag då inte,men tänkte passa på att säga en liten fördel med att vara pollen allergiker som jag är , är  att man vet precis när våren är på väg! Vilket den är just NU! för mina ögon kliar som satan ska jag tala om. usch usch, igår kväll var dom uppsvälda och såg ut som stora röda plommon, såg ju riktigt hett ut alltså ;) Dom är fortfarande lite svullna och kommer ju så klart vara hela våren fram till all pollen har lagt sig. Så nu är det bara att leta fram sin allergi medicin och hoppas att den hjälper något :)

Sol och bad

Gud vad jag vill bort från kalla Sverige och till något varmare land, tex turkiet, åh, måste vara det finaste stället jag varit på i hela mitt liv. Vill tillbaks så himla mycket ! Bara sitta i solen på stranden med en iskall drink i handen och höra vågorna från havet, galna utekvällar och god mat!

TISDAG

Tjenis!
Idag ska jag ner på stan med anna en sväng. Blev en kort dag på jobbcentrum idag och kom just hem ! Imorgon blir det nog en längre dag , har sovit som en gud inatt btw, fan vad skönt det var ! Just nu väntar jag på att mami ska komma hem. Tror hon kommer snart :)

some words

Det är konstigt hur människor kan förändras så mycket. från bra till dåliga, dåliga till bra, från stolta till att skämmas och från att vara sig själva till att bli helt anndra personer. Varför är det så? Beror det på omgivningen ? eller hur man mår ? eller beror det på HUR man som person väljer att vara. Det är det jag tror det handlar mest om. Man är rädd för att inte passa in, därför blir man en annan person, man är rädd för vad andra ska tycka, så man skämms om man tror att man har gjort fel, genom att bli en annan person blir man inte längre lika bra, man blir ju en helt annan människa, det man inte förstår är att man egentligen redan är den bästa människan, just när man bara är sig själv och behandlar andra som man vill bli behandlad
Så var dig själv och skit i vad andra tycker , acepterar dom dig inte som du är, då är det inte ditt problem, det är deras.

pappas special

Vet ni vad jag är så sjukt grymt sugen på just nu ?! Jo världens godaste sallad.
Egentligen kommer receptet från min syster men jag kallar det ändå pappas special. Denna sallad ska jag göra så fort jag får pengar ! Tänkte dela med mig av receptet!
  • makaroner , ( INTE vanliga, ni vet snabbmackaroner )
  • tonfisk eventuellt 2 burkar om ni satsar på en stor sallad!
  • Gurka
  • tomat ( jag brukar inte ha i )
  • röd paprika
  • ägg
  • sallad ( ofc )
  • MAJS !!
  • morötter 

  • Thousand iland ? dressing i flaska typ
  • Cream fraiche ?
  • lite salt
  • och lite peppar
GUD vad jag vill ha denna sallad, orgasm !

color


somewhere

Härligt att solen har tittat fram bakom molnen!
Jag har just kollar på Bb och förlåt vanessa, men jag tyckte att hon eller partik skulle åka ut. Men mest nog patrik pga att jag tycker han är riktigt elak mot anni och falsk som person , han verkar inte bry sig om hur någon känner liksom, eller vad han gör mot dem. Vanessa var i alla fall en ärlig person som visste hur man beter sig och har känslor.
Nåjaa, nu väntar jag på att maten ska bli klar för jag är riktigt jäkla hungrig kan jag tala om!!

Mobil jävel

Tjinnnng!
Nu är jag hemma, har varit ett himla rännande på mig idag,  först till jobbc där jag snackade lite med linnea, var där i ca en timme och sedan drog jag mig hemåt. När jag kliver av bussen och kommer hem märker jag att min 3 mobil saknar -.- och ja, så klart hade jag tappat den på bussen ! Som tur var så hade en farbror hittat den så jag och pappa gick till vallby och hämtade den. Tänk att det finns så snälla människor, åh blir så glad ! Men som han sa, vem skulle vilja ha en gammal skruttig sony ericsson ?! haha.
Nu ska jag kolla på Bb och mysa ner mig i sängen och bara ta det lugnt !
Hörs lite senare idag :)

MÅNDAG 4 /4

God morgon!
Idag råkade jag försova mig :O inte bra , men det kan vi tacka våran brunstiga ? katt för, som har hållt mig vaken HELA natten -.-, illa ! Har ni sett vilket väder det är ute då?! Grått och trist, men det snöar i alla fall inte, tack och lov!
Kl 1 ska jag till arbetsförmedingen på ett möte, usssssch haha men måste ! Ska bli spännande att se vad det är om. Sedan ska jag hem och ta det lugnt igen . Ska nog kolla på Bb sen eftersom att jag glömde det igår haha , ellr snarar tvn var okuperad.

sleeepy

Nu mina kära ska jag ta och hoppa i säng för imorgon väntas en ny dag ! Så vi hörs imorgon!

BB

Snart är det dags för Big brother! Vilken tycker ni ska vinna ? Jag tycker Gurkan så klart eller typ martin. Men tänkte att jag skulle hinna duscha innan och insåg just att jag bara har 10 min på mig ?! aj aj , så ska ta och hoppa in i duschen nu med en gång, hörs lite senare
kiss and hugs

lovely

vill bara ha sommar och slippa alla kläder ! osh wonderbara sommar komsi komis

Do you remember this time

Saknar dessa två tjejer enormt!

SÖNDAG

Hej på er!
Idag är jag trött som fan, har bara slappat idag och tänkt osv , annars har det inte varit något mer, snart ska jag och mamma kolla på film, big mommaas house 3. Den verkar ju för skön! I helgen har det varit lite party med tjejor och bakisdag som fan haha. oj oj . Nästa helg blir det att ta det lugnt .. eller ? ;) Det återstår att se haha. Imorgon ska jag till jobbcentrm som vanligt. Blir nice !

RSS 2.0