Some christmas decorations ?

Det är otroligt vad vänner kan få en att känna så bra ! Dom finns alltid där som man finns där för dom. Idag har jag varit med min kära vän mathilda, vi har julpysslat lite och sedan fotade hon mig. Blev faktiskt några riktigt bra bilder och så klart så blev det en hel del snack!
Pysslet då , vad gjorde vi? Jag gjorde två fina ljus som jag ska visa imorgon, medan mathilda målade en krans och gjorde ljus hon med , samt ett par hjärtan i stål.
Jag har just setat och kollat två avsnitt av sex and the city, grym serie... för tjejer dock , tror inte att killarna är speciellt intresserade av den serien om jag ska vara på den ärliga fronten här. 
Känns skönt att allt flyter på så bra som det gör nu, hoppas det fortsätter så !

give it a chanse


To day i will

Tiden går väldigt fort och snart är det första advent, om ca 2 veckor bara. Det bara rusar framåt. Under den här tiden som jag inte har bloggat har det hänt massa saker, som en liten sammanfattning har jag varit med vänner, familjen och pluggat. Jag har även målat lite också, en spegel och en av mina hyllor. Blev ett lyckat resultat och jag är lite små stolt över mig själv faktiskt !

some things happens for a reason

Jag har lärt mig mycket genom de få år jag har levt , saker som har verkat omöjliga att tro på, men saker som jag faktiskt har börjat trott på , på senaste tiden har jag lärt mig något som verkligen hjälper mig i min vardag, meditation. Det ger mig lugnet när jag behöver det , får mig att glömma alla problem för en sekund och ger mig kraft till saker och ting. 
Meditation är verkligen någon alla borde göra ibland.



Hur gör man ?
Alla gör olika, jag själv  sitter och kopplar bort alla tankar, bara är och försöker att inte låta tankarna fastna i något, efter det tänker jag mig att jag flyger iväg någonstans där jag vill vara, på något vackert eller fridfullt ställe
Jag tänker på det ett tag innan jag börjar bege mig tillbaks hem igen.

RSS 2.0