Little princess !

Iman och jag tänkte testa på att vara prinsessor i 10 min, men livet som prinsessa var hårt!

Smaskelismaskens !

God kväller gott folk! Här sitter jag och smaskar på godis som jag fick utav min käre fader!
Idag gick det ... var en jobbig dag på jobbet. En liten olycka haha men det var inget farligt. Efter jobbet åkte jag hem till Iman och mötte upp henne och Linnea. Vi satt och snackade och Linnea färgade Imans hår, blev nice !
Sedan tog vi en tur till ica och vidare till en annan ica där iman skulle hämta ut ett paket. Sedan blev det en promenad hem för uppförs backar. Uh, snacka om att det var jobbigt , men känner mig stolt över att jag inte tog bussen !

TORSDAG 19 / 5

God morgon !
Om 10 min ska jag ta mig till jobbet. Efter jag har jobbat ska jag va med Iman och sedan ikväll ska jag och iman hänga med belle buuuus och kolla på en lägenhet ! its gonna be fun!
Ha en toppen dag !

What doesnt kill you makes you stronger


Söndag 15 / 5

God kväller !
Idag har jag varit hos mormor , hon gödde upp mig så snällt så. Har nästan just duschat och är lite frustrerad av mig, men men nothing to do about it so , imorgon blir det i alla fall jobb, längtar faktiskt efter att få koppla bort tankarna lite

Party

Nu blir det snart party! JObbet idag gick bra , nice nice , im so on!

fredag 13 / 5

God morgon!
Snart ska jag ta bussen till jobbet, skönt att det är helg efter det, den här veckan har gått så himla fort !! Det var ju nyss fredag liksom.
Efter jobbet ska jag till mormor en sväng och sedan ska jag va med karin :) Senare ikväll kanske det blir fest ! woop , men vi får se, känns som om jag behöver ta det lilla lugna den här helgen.

jobb

Tjenis penis!
Nu är jag hemma och har just kollat på Bb, Jobbet idag gick bra och var inte lika jobbigt som igår , det flöt på med andra ord. Efter att jag hade slutat gick jag och träffade Hannah jennie och hennes syster :) Oh min saknade hannah is back in town!
Jag är fortfarande riktigt trött om jag får sägat så jag tänker bara ta det lilla lugna resten av kvällen, känner att jag behöver pusta ut lite och bara vara, så så ska det bli.

12 / 5

God morgon!
Inatt har jag sovit kanon bra förutom att jag vaknade kl 5 av att det åskade som bara den. Usch min första tanke var att jag inte skulle komma till jobbet pga att jag är LIV RÄDD för åskan usch usch usch, men nu verkar det ha slutat , hoppas vi !

SUmmer day


Life is what you make it


Onsdag 11/5

God eftermiddag / Kväll.
Idag har det varit tufft på jobbet. Pho, är helt utmattad, var en hel del springande och saker som skulle göras. Men det gick bra. KOmmer sova gott ikväll kan jag ju säga! Efter jobbet var jag med Elin :)). Vi gick runt lite på stan och gick till vasa och chillade i solen med varsin glass. Mysigt värre! Sedan runt 5 åkte hon hem och jag hem till mig. Så sitter här nu och tänkte kolla lite på Bb :)

Trötter

Shit vad trött jag är ! Har varit en full smäckad dag sombörjade med jobb sedan hem, vidare till mormor och hem igen med tunga kassar.Nu har jag iaf slängt mig i duschen, gud vad skönt det var , längtar redan tills helgen!
datumet på kameran stämmer inte!

Tisdag 10 / 5

God morgon!
Märker att man har haft lite problem med bloggen , vilket nog de flästa har haft ett tag.
Men nu verkar det funka som det ska ! Idag börjar jag kl 11, nice , så ska ta bussen om 20 minuter. Efter jobbet så ska jag och mamma ner i källaren och ta fram alla sommar kläder, dvs hennes alla sommar kläder eftersom att jag har alla mina redan. Drygt, men men. Sedan har jag ingeting planerat för dagen. Imorgon ska jag eventuellt vara med min pingla Elin som kommer in hoppas jag^^ .
Men oj klockan rinner i väg, måste borsta tänderna osv , ha en fin dag så hörs vi när jag kommer hem.
P.s ska bli 24 grader idag !! woop

SÖNDAG 8 /5

Hej solstrålar!
Sommaren närmar sig med språng och är snart här ! Idag har det varit 19 grader här i västerås , är det inte underbart ?! I helgen har det hänt lite olika roliga saker haha, tänkte berätta lite kort !
fredag; 
Jobbade för första gången på nya jobbet! Kändes kanon bra och längtar redan tills imorgon, På kvällen sedan blev det ferre fest med ullis och mathilda.
Lördag;
Åkte hem till pappa och passade hundarna innan Maria och Rebecka kom och hämtade upp mig och vi åkte iväg med några trevliga kvinnor på after te party, för er som inte vet vad det är så är det en sittning där man får äta hur mycket gott som helst och dricka te , vatten , och ja , allt ! Var hur nice som helst och vi alla åt så vi sprack typ!
Söndag;
Har varit hundvakt idag igen och varit med Iman en stund på dagen. Satt ute i solen ett bra tag och vi båda kom in igen med lite färg, såg att mina fräknar börjar ploppa upp också.  Kom i alla fall just hem till mamma och tänkte nu ta något att äta innan jag slänger mig i duschen.

RSS 2.0